ΕΤΑΙΡΕΙΑ

30 Χρόνια Γνώση - Μεράκι - Συνέπεια

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. 

Η SIGMA WOOD ιδρύθηκε το 1988 από τον Σπύρο Α. Κόντο και συνεχίζει ως και σήμερα την ανοδική πορεία της στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, εγγυόνται υψηλής ποιότητας κατασκευές κάθε είδους. Με οδηγό τη γνώση, το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με συνέπεια πάνω σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ανεξαρτήτου μεγέθους και αξίας. 

οι υπηρεσίες μας

Στη SIGMA WOOD δημιουργούμε μοναδικές ξυλουργικές κατασκευές που υλοποιούνται κατά παραγγελία και αποκλειστικά για κάθε πελάτη, για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Στη SIGMA WOOD δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά υλικά, στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και κυρίως στη σωστή συναρμολόγηση και την άψογη τοποθέτηση κάθε έργου.

 Τα τελευταία χρόνια επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και προϊόντα, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και καινοτόμα υλικά ειδικά προσαρμοσμένα τόσο στη βιομηχανική όσο και στην οικιακή χρήση.

οι εγκαταστάσεις μας

Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας επενδύουμε στον εξοπλισμό αλλά και τη σωστή εκπαίδευση του προσωπικού μας, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Το 2001 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί Αττικής, σε ένα χώρο 2000τ.μ. εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Sigmawood

Αρχιμήδους 16, Κορωπί 19400
+30 210 60 21 252 - 6941 586 666, 6975 940 719

info@sigmawood.gr

Όροι χρήσης | Πολιτική Cookies